Morssinkhof Groep

Over Morssinkhof Groep

Morssinkhof Groep, fabrikant van GWW- en sierbestratingproducten én leverancier van straatbakstenen en gevelstenen, bestaat uit de business units TuinVisie, Decor Son, GWW Beton, City Styling en Brinkman baksteencentrum. Met vijf eigen productielocaties is de groep fabrikant en leverancier voor de inrichting van zowel de private als de publieke leefomgeving. TuinVisie is een landelijk opererende handelsorganisatie in tuinhardwaren voor de consumentenmarkt. Door de recente overname van Decor Son fungeert de groep nu ook als producent van onder andere wanddecoratiematerialen, zanden & siergrinden en groothandelsonderneming voor de DHZ-branche.

Behoefte aan toekomstbestendig platform

Waar begin je als alle onderliggende bedrijven met verschillende systemen en versies van Dynamics AX werken, waarvan er enkele sterk verouderd zijn? Morssinkhof Groep had behoefte aan een toekomstbestendig systeem dat aansloot bij de ambities en groeiplannen en schakelde Pulse in.

Facts & figures

  • Aantal werknemers: 130+
  • Branche: Bouwtoelevering
  • Kantoren & productielocaties: Hengelo, Hardenberg, Malden, Luttenberg, Enter, Utrecht
  • Business Challenges: verouderd systeem dat niet aansloot bij de groeiplannen van Morssinkhof groep, verschillende systemen waardoor communicatie tussen onderliggende bedrijven lastig was
  • Oplossingen: Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Customer Engagement, PowerBI & een integratie met PIM in samenwerking met Innovadis
  • Resultaten: er is nu één toekomstbestendig platform voor alle onderliggende bedrijven in de cloud, compleet met nauwkeurig opgezette integraties & flexibel genoeg voor aanpassingen in de toekomst. Daarnaast zijn er functionaliteiten neergezet om afhaalvergoedingen, emballageoplossingen, aangebroken pakket-toeslagen en meerprijzen maximaal te faciliteren.