Over Jeveka

Jeveka, een familiebedrijf opgericht in 1937, is een gerenommeerd technische groothandel in bevestigingsartikelen en gereedschappen. Jeveka heeft ruim 100.000 producten in het assortiment waarvan er meer dan 35.000 direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Klanten bevinden zich met name in de machinebouw, waaronder het hightech segment. Hoge standaarden zijn daarom een must in deze sector.

De best passende verbinding

Jevka is altijd op zoek naar de best passende verbinding en werkt bewust aan kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Dat doen ze door continu te investeren in goede mensen, klanten, producten en leveranciers. Vanuit die gedachte zet het ambitieuze familiebedrijf volop in op digitalisatie en automatisering om voorop te blijven lopen. Jeveka had behoefte aan een schaalbaar ERP-platform dat beter aansloot bij hun ambitie en koos voor Pulse & Microsoft Dynamics 365.

Facts & figures

  • Organisatie: Jeveka
  • Aantal werknemers: 100+
  • Branche: Groothandel & Distributie
  • Kantoor: Almere
  • Business Challenges: verouderd maatwerksysteem sloot niet aan bij de wensen en groeiplannen van Jeveka, productinformatie versnipperd opgeslagen
  • Oplossingen: Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Customer Engagement & de integratie met PIM (in samenwerking met onze partner Innovadis)
  • Resultaten: geen onderhoud en volledige focus op de business, schaalbaar platform dat groeiplannen ondersteunt, integratie met het PIM-systeem waardoor alle informatie op één plek beheerd kan worden
Digitalisering zit in het bloed van Jeveka. Ruim 40 jaar en vele updates, systeem- en procesoptimalisaties later maakt het bedrijf de overstap op een nieuw IT-systeem: Dynamics 365.

Groeiplannen

Sinds november 2020 draait Jeveka op een nieuw, schaalbaar cloudplatform dat haar groeiplannen ondersteunt en het mogelijk maakt om mee te gaan met updates en nieuwe functionaliteiten. Doordat maatwerk is teruggebracht, is het nieuwe systeem beter te beheren en toekomstbestendiger. Het draait goed, bevestigen directeuren Adriaan en Stephanie Veltkamp. “Hiermee kunnen we de komende jaren zeker vooruit. En dit voorjaar worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid. Zo kan het meegroeien met het bedrijf en haar klanten. En dat was een belangrijke wens en voorwaarde.”