Control your future

We hoeven u niet te vertellen dat de markt voor productiebedrijven verandert en dat disciplines verschuiven. Traditionele productiebedrijven leun(d)en sterk op eigen kunnen en op derden voor de afhandeling van de distributie.

Hybride is een betere omschrijving tegenwoordig. Steeds meer en ook verschillende distributiekanalen worden gebruikt. Of het nu gaat om distributie in eigen beheer, het elimineren van het groothandelskanaal door eigen verkoop of online verkoop, dit vraagt om een omni-channel benadering van de markt. Een trend die in de retail al enige tijd herkenbaar is en voor de nodige actie heeft gezorgd.

Daarnaast werken partijen (producent en klant) steeds meer op verschillende vlakken samen om tot producten te komen. Ketenintegratie. Voorwaarts of achterwaarts om zodoende de gehele Product Life Cycle te beheren. Dat betekent dat verkoop steeds kennisintensiever wordt, waarbij het sales-apparaat nauwer geïntegreerd dient te worden met de operationele activiteiten en de rest van het primaire proces.

Waar u dan waarschijnlijk van wakker ligt, is de uitdaging om Cost Leadership, Operational Excellence en Customer Intimicy tot een optimum te brengen. Hierbij wilt u ondersteund worden door bedrijfssoftware die dit niet alleen bij elkaar brengt, maar u ook controle biedt, risico’s minimaliseert en geld bespaart. Een traditioneel ERP-systeem is hier vaak niet afdoende voor.

We zien dat veel bedrijven echter vastzitten aan verouderde bedrijfssoftware. Vaak door veel maatwerk of moeilijke migratieprocessen. De nieuwe generatie bedrijfssoftware is volledig cloud-based. Hierdoor werkt u altijd in de laatste versie, kunt u makkelijk opschalen en profiteert u van de best practices voor uw branche! Kortom: klaar voor de toekomst!

Daarom willen wij i.s.m. Microsoft op dinsdag 21 maart via een roundtable met als thema Toekomstbestendigheid een doorkijk maken naar het veranderende Manufacturing landschap en hoe het Microsoft-platform u hierbij kan ondersteunen. Bovendien kunt u de dialoog aangaan en ervaringen delen met vakgenoten.

Wij hopen u te mogen begroeten op dinsdag 21 maart in het Microsoft-kantoor op Schiphol. De bijeenkomst is van 13.00 – 16.30 uur met aansluitend een borrel.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijfformulier

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.