Projectomschrijving

Warmperswerk in Messing

BONS & EVERS

BONSEVERS

BONS & EVERS behoort tot de absolute marktleiders als het gaat om toelevering van persdelen uit messing. Al 65 jaar ontwikkelen en produceren wij in onze locatie in Borne hoogwaardige producten voor klanten uit nagenoeg alle takken van industrie.

Ook u kent BONS & EVERS vast en zeker: u maakt nl. zeer waarschijnlijk dagelijks gebruik van eindproducten waarin onderdelen verwerkt zijn die door ons zijn gemaakt. Onze complexe onderdelen treft u bijvoorbeeld aan in sanitaire appendages, watermeters, verwarmingssystemen, leidingsystemen, gasventielen, biertapsystemen, trucks, personenwagens of in elektrotechnische apparaten en installaties. Componenten van BONS & EVERS zijn onderdeel van vele technische innovaties – U gebruikt ze veelal dagelijks, hoewel ze vaak onzichtbaar in het eindproduct zijn verwerkt!

BONS & EVERS produceert meer dan 7.000 verschillende producten voor gerenommeerde afnemers in Europa en in Amerika! Precisie, Know-how, betrouwbaarheid en professionaliteit: BONS & EVERS staat garant voor kwaliteit zonder compromissen– en dat sinds 1949.

Bezoek de website.

Lees hier waarom BONS & EVERS koos voor Pulse en Microsoft Dynamics AX.

Hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf?

Bespreek het met één van onze branche- experts.

Neem contact op